Tjänster

 

Digitaltryck / Print On Demand

 

Digitaltrycket har utvecklats snabbt och ger idag ett likvärdigt tryckresultat som offset. Det är numera också möjligt att trycka på nästan vilken papperskvalitet som helst.

Digitaltrycket lämpar sig för korta serier, personaliserade utskick, bråttomjobb mm. Några av våra kunder har exempelvis valt att utnyttja tekniken för framtagning av korta tryckserier, som kan ändras regelbundet utan dyra merkostnader. Möjligheterna med digitaltryck är snudd på obegränsade och med vår moderna efterbehandlingsutrustning kan vi snabbt rygghäfta, biga, falsa och laminera upplagorna med korta leveranstider.

Vi trycker idag cirka 4 miljoner kopior om året och är du nyfiken på resultatet, kontakta oss så provtrycker vi gärna något av ert material.

Maximalt pappersformat är 450×320 mm, maximal papperstjocklek är 300 gram.


 

Offsettryck

 

Stora format, från utfallande A3 upp till 70×100 cm, och större upplagor trycker vi i offset för bästa ekonomi. Produktionstiden i offsettryck varierar normalt från 1–5 dagar. Vi har stor erfarenhet av offsetproduktioner med komplicerad efterbehandling och självklart hjälper vi dig gärna med rådgivning redan på planeringsstadiet.


 

Storformat / Mässmaterial

 

På våra storformatsskrivare producerar vi affischer, vepor och banderoller på olika material. Papper, tyg eller vinyl, det är bara att välja vad som passar dig bäst. Rollups, bannerstands, mässväggar och andra typer av exponeringsmaterial kan vi också producera.


 

Original / Prepress

 

En stor del av vår verksamhet är planering med kunden och originalframställning.

Vi jobbar i både Mac och PC och hanterar filer från de flesta program. Vi hjälper dig med alla moment i originalprocessen så som layout, bildretusch, textredigering, korrekturläsning, färgprov mm. I vår fotostudio gör vi även produktfotograferingar. Du har huvudsakligen alltid samma kontakt hos oss när du beställer dina uppdrag.


 

Lager & Distribution

 

Ett flertal kunder lagrar sitt material hos oss för senare avrop och distribution.

Med vårt webbaserade lager och logistiksystem Planodirekt går det att beställa varor dygnet runt online samt uppdatera sig om lagersaldo mm. Leverans av beställda varor sker normalt inom 24 timmar. Kuvertering och adressering görs maskinellt alternativt manuellt beroende på inlagornas utformning. Vi har även stor erfarenhet när det gäller packning och leverans av produkter med udda format och storlek.


 

© Planodirekt

 

Fyll i användarnamn och lösenord och klicka på logga in så skickas du till ditt tryckeri online!

Logga in  

Planograf AB

Västberga Allé 32
126 30 Hägersten

Tel: 08-441 37 00

info@planograf.se